шиномонтаж

Бажаєте подовжити строки служби шин, дисків та ходової частини вашого авто? Лише якісний та правильний монтаж шин, їх вчасний ремонт та зміна гуми відповідно до сезону забезпечить комфорт та безпеку поїздок!

Записатись на обслуговування

ПОСЛУГА ШИНОМОНТАЖУ ОХОПЛЮЄ:

декоративне зображення послуги
ЗНЯТТЯ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ КОЛІС

Поширена та начебто проста процедура, однак не принесе шкоди водію та автомобілю лише тоді, коли працюватиме професіонал. Тільки за оптимального рівня затягування можна надійно зафіксувати колеса без шкоди для різьби та зберегти баланс. Ми ж маємо все необхідне обладнання та впевнені в експертності наших працівників.

декоративне зображення послуги
ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ ШИН

При знятті та надяганні гуми на колесо проводиться діагностика і гуми, і дисків. Наші майстри визначають можливості експлуатації, а також за потреби проводять ремонт чи підбір та повну заміну шини (у залежності від наявності чи відсутності проколів, розривів та інших пошкоджень).

декоративне зображення послуги
СЕЗОННА ЗАМІНА ГУМИ

Вчасна зміна літніх/зимових шин відповідно до сезону обов’язкова і про цей факт відомо кожному автомобілісту. Невідповідна гума не дає змоги водію повністю контролювати авто на дорозі, що створює додаткову небезпеку як для нього, так і для інших учасників руху.

декоративне зображення послуги
ШИННИЙ ГОТЕЛЬ

Шинні готелі – це приміщення, створені спеціально для зберігання автомобільної гуми. Крім того, що ми надаємо можливість зберігання ваших шин за оптимальних умов, наші спеціалісти вчасно підготують шини до монтажу до настання сезону зміни.

Записатись на обслуговування

ЧОМУ СЛІД ЗВЕРНУТИСЯ ДО БОШ АВТО СЕРВІС АВТОХЕЛФ?

послуга Бош Авто Сервіс Автохелф

Саме у нашому сервісі працюють справжні майстри своєї справи, що використовують у роботі сучасні технології та якісні ремонтні матеріали.

Крім того, ми маємо все необхідне обладнання від провідного бренду Bosch: стенди балансування, динамометричні ключі та ін.

Тож будь-які пошкодження та проколи гуми, деформація дисків, зміна кутів нахилу коліс – не проблема для Бош Авто Сервіс Автохелф!

Записатись на обслуговування

Запис на обслуговування

Запишись на обслуговування і наш менеджер з вами зв'яжеться протягом 5 хвилин для уточнення інформації