заміна автоскла

Навіть за відсутності сколів та тріщин, варто систематично замінювати скло у вашому авто. Пил та бруд провокують втрату прозорості, як наслідок - спотворюють видимість та можуть стати причиною аварії. Аби не порушувати безпеку керування, звертайтеся до спеціалістів!

Записатись на обслуговування

Послуга щодо заміни автоскла включає:

декоративне зображення послуги
діагностику

Спеціаліст сервісу аналізує загальний стан та перевіряє наявність/відсутність дефектів скла (лобового, бокового та заднього). Відповідно до результатів огляду пропонуються слушні варіанти заміни скла.

декоративне зображення послуги
підбір автоскла

Підбір запчастин потребує технічної компетентності, тож ви можете придбати їх на місці у Бош Авто Сервіс Автохелф за рекомендації механіка та відповідно до цінової політики замовника.

декоративне зображення послуги
заміну автоскла

Перед заміною скла майстер обов’язково проводить консультацію з власником авто, підбираючи найкращі варіанти щодо технології та матеріалів для заміни. За потреби здійснюється замовлення потрібного скла з його подальшим монтажем.

Записатись на обслуговування

ЧОМУ СЛІД ЗВЕРНУТИСЯ ДО БОШ АВТО СЕРВІС АВТОХЕЛФ?

послуга Бош Авто Сервіс Автохелф

Завдяки вчасній заміні автомобільного скла усуваються всі наявні дефекти, покращується зовнішній вигляд і, звичайно, зберігається безпека пасажирів.

Ми рекомендуємо звертатися за консультацією до спеціалістів одразу після появи будь-яких (навіть найменших пошкоджень) або у разі довготривалої експлуатації.

У наявності ми завжди маємо лише якісні запчастини, а у разі потреби замовляємо потрібні, що ідеально підійдуть для вашого авто! Тож вам не потрібно додатково шукати та купувати скло – ми зробимо це за вас!

Записатись на обслуговування

Запис на обслуговування

Запишись на обслуговування і наш менеджер з вами зв'яжеться протягом 5 хвилин для уточнення інформації